Valcambi SA - Philoro 1g - befektetési aranylap

Valcambi - SA
2401

Származási ország: Ausztria / Svájc

Súly: 1g

Ritkaság: 999.9 AU

34 530,00 Ft
Adóval együtt
felvásárlási ár 27 540,00 Ft
Mennyiség
Hozzáadás a kívánságlistához
Készleten

Philoro aranytömböket LBMA tanúsítvánnyal rendelkező gyártók állítják elő.
Öntött/ütött. Az Ön befektetésének biztonsága nagyon fontos számunkra. A Philoro aranytömbök egyedi biztonsági jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek megvédik a nemesfémet a manipulációtól. A Philoro logó garantálja az aranytömbök magas színvonalát.

A Philoro aranytömböket gyártó valamennyi gyártó betartja a London Bullion Market Association (LBMA) felelős beszerzési programját. Ezt az aranytömböt a Valcambi S.A. gyártotta a philoro megbízásából. made in Switzerland. A Valcambi S.A. az LBMA Good Delivery List (jó szállítási lista) alapján tanúsított gyártó. Ezt az aranyrúdra helyezett "CHI - ESSAYEUR FONDEUR" olvasztói jelzés is bizonyítja.

Az aranytömbök minősége megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak. Minden aranytömbhöz tanúsítvány tartozik, amely garantálja a hitelességet, az eredetet és a minőséget.


Fenntarthatóság és társadalmi felelősségvállalás A philoro saját termékeihez használt arany bányászata és feldolgozása a legmagasabb környezetvédelmi és társadalmi normáknak megfelelően történik. A tanúsítvány garantálja a vásárlónak, hogy a munkavállalók és a környezet etikailag megalapozott keretek között dolgozhasson.

------------------------------

A gyártó Valcambi Svájc legnagyobb nemesfém-finomítója és a világ egyik legnagyobb nemesfém-finomítója.
A finomító Svájc délkeleti részén található. A Valcambi alapítói svájci magánbefektetők egy csoportjához tartoztak, akik több mint 50 éve érdeklődtek a nemesfém-üzletág iránt. Ma a Valcambi teljes egészében a svájci székhelyű Global Gold Refineries Ltd (GGR) tulajdonában van.

56 éves története során a Valcambi kizárólag nemesfémek finomítására összpontosított. A vállalat sikere és hírneve azon a filozófiáján alapul, hogy hű marad alkalmazottaihoz, ügyfeleihez és az általa uralt iparághoz. A Valcambi a vezető svájci bankok, többek között a Credit Suisse számára is gyárt aranytömböket.

Valcambi - SA
2401

Ez még talán érdekelhet

Spot price 16.04.2024 21:09:04: Gold 2250,87 EUR/Oz; Silver 26,63 EUR/Oz; HUF/EUR 395,42